Друга міжпарафіяльна підліткова зустріч

23 жовтня на базі Матюшівської парафії Архістратига Михаїла Білоцерківського благочиння відбулася міжпарафіяльна підліткова зустріч вихованців недільних шкіл. З п’яти парафій Білоцерківського благочиння підлітки зустрілися для знайомства та відпочинку.

 

Захід розпочався молитвою перед початком всякої доброї справи, яку звершив настоятель парафії, голова Інспекції з контролю за діяльністю недільних шкіл Білоцерківської єпархії протоієрей Петро Довгун. З духовенства у заході взяли участь голова соціального єпархіального відділу протоієрей Володимир Дейбук, помічник голови молодіжного єпархіального відділу священик Сергій Сиротинський та клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Білій Церкві диякон Євгеній Сімаков.

Вихованці Матюшівської недільної школи разом зі священиком розповіли гостям про свою недільну школу, її соціальне служіння та відпочинок. Далі ігри на знайомство, де наші друзі і посміялися, і мали змогу познайомитись.

Оскільки вихованці недільних шкіл беруть участь у літніх наметових таборах, цю підліткову зустріч було присвячено туризму. Для учасників було проведено майстер-клас зі встановлення намету. Після теоретичних знань діти самостійно поставили туристичні палатки. Далі ігри і перегляд повчальних мультфільмів, які прокоментували священики. Після смачного обіду усі були розділені на команди для проведення брейн-рингу. Питання у цій грі були на знання Закону Божого, церковної історії, географії, на обізнаність у Літургійному житті Церкви. Потім команди випробували свої фізичні сили, беручи участь у естафетах і грі у футбол.

Після подячної молитви, яку виголосив отець Володимир Дейбук усі учасники зустрічі отримали пам’ятні подарунки та солодкі гостинці. А команда, яка була найстараннішою отримала ще й перекидні великі календарі. Загальне фото на пам’ять і прощання до наступної зустрічі.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Жовтень 2015
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Вер   Лис »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
  • Архів записів