У Лазареву суботу і Вербну неділю митрополит Августин звершив Богослужіння у кафедральному соборі

31 березня, Воскрешення праведного Лазаря, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. Проповідь за Богослужінням прочитав священик Петро Патрев.

1 квітня, Вхід Господній до Єрусалиму, Вербна неділя, митрополит Августин очолив Богослужіння і виголосив проповідь у кафедральному соборі.

Перед початком Літургії архіпастир виголосив молитву на освячення ваій і окропив святою водою вербу, яку вірні принесли до храму.

За Богослужінням владика відзначив кліриків єпархії черговими священницькими відзнаками. З благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, правом служіння Божественної літургії з відкритими Царськими врами до “Отче наш” було удостоєно намісника Білоцерківського Свято-Серафимівського чоловічого монастиря архімандрита Амвросія (Єрохіна), правом служіння Божественної літургії з відкритими Царськими врами до Херувимської пісні удостоєно клірика кафедрального собору, голову Адміністративної служби єпархії протоієрей Валерія Яблонського.

Напередодні, увечері, під час Всенощного бдіння владика вручив чергову священицьку відзнаку – право служіння Божественної літургії з відкритими Царськими врами до “Отче наш” клірику Свято-Троїцького храму у м. Кагарлик, голові єпархіального відділу духовної освіти і катехізації протоієрею Ігорю Ковровському.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
  • Архів записів