У неділю після Воздвиження митрополит Августин звершив низку заходів

29 вересня, увечері, напередодні неділі 18-ї після П’ятидесятниці, пам’ять святих мучениць Віри, Надії, Любові і Софії митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав Свято-Успенський храм у м. Тетієві, настоятелем якого є благочинний Тетіївського округу протоієрей Василій Волянюк. Архіпастир звершив освячення оновленого іконостасу храму та у співслужінні духовенства відправив Всенощне бдіння.

30 вересня, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Августин очолив Божественну літургію з хресною ходою у храмі Всіх святих воїнів у місті Києві, настоятелем якого є протоієрей В’ячеслав Яковенко, керівник сектору пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій при Синодальному військовому відділі Української Православної Церкви.

У другій половині дня Керуючий єпархією відвідав парафію святої мучениці Тетяни у смт. Терезине Білоцерківського благочиння, де настоятелем є протоієрей Володимир Дейбук. Владика у співслужінні секретаря єпархії, благочинного Білоцерківського округу та духовенства звершив чин освячення місця під будівництво храму на честь мучениці Тетяни, освятив хрест та наріжний камень у фундамент церкви. Він також звершив освячення каплиці на честь святих мучениць Віри, Надії, Любові і Софії при цій парафії. Після освячення накупольного хреста, митрополит Августин сам установив його.

Згідно прохання настоятеля церкви, архіпастир вручив ордени Української Православної Церкви та Грамоти Керуючого єпархією благодійникам та активним парафіянам церкви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Вересень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Сер   Жов »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Архів записів