Архієрейські Богослужіння першої седмиці Великого посту

На першій седмиці Великого посту митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав жіночий монастир та шість парафій Білоцерківської єпархії, де читав Великий Покаянний канон преподобного Андрія Критського, виголошував проповідь та спілкувався з вірними.

11 березня, перший день Великого посту, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив уставне великопостове Богослужіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві.

Увечері цього дня владика прочитав першу частину Великого канону преподобного Андрія Критського та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському соборі та храмі Всіх святих у м. Сквирі.

12 березня, вівторок першої седмиці Великого посту – монастир святої рівноапостольної Марії Магдалини та храм преподобного Ілії Муромця у м. Біла Церква.

13 березня, середа першої седмиці Великого посту, архіпастир відправив першу у цьому році Літургію Напередосвячених Дарів у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква, відвідав храми Архістратига Михаїла у с. Клюках Тетіївського благочиння та Трьох Святителів у смт. Володарці.

14 березня, четвер першої седмиці Великого посту – храми святителя Миколая у с. Закутинцях та у с. Медвині Богуславського благочиння.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Березень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лют   Кві »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів