На свято Благовіщення Пресвятої Богородиці Керуючий єпархією відзначив чергову річницю від дня народження

7 квітня, неділя 4-та Великого посту, Благовіщення Пресвятої Богородиці,  митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію святителя Василія Великого у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві та виголосив проповідь.

Йому співслужили духовенство Білоцерківської єпархії, а також гості з Київської та Львівської єпархій. Наприкінці Богослужіння архіпастир привітав парафіянина собору з днем народження та вручив йому відзнаку Білоцерківської єпархії − Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці (II ст.), а також пам’ятний подарунок.

З нагоди 67-ї річниці від дня народження митрополита Августина секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей зачитав вітальний адрес Блаженнішого Митрополита Онуфрія та виголосив вітання від імені духовенства єпархії. Владику також привітали співробітники Синодального військового відділу УПЦ, настоятелька Білоцерківського жіночого монастиря ігуменя Фотина (Бондаренко), вихованці недільної школи при Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква, парафіяни собору, духовні чада.

Увечері, у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква митрополит Августин відправив вечірню з читанням акафісту Страстям Христовим. Проповідь виголосив клірик собору протоієрей Валерій Яблонський.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Архів записів