Говіння духовенства Миронівського благочиння

   У п’ятницю другої седмиці Великого посту секретар єпархії архімандрит Никодим з благословення Високопреосвященнішого архієпископа Білоцерківського і Богуславського Митрофана очолив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Миколаївському храмі села Росава Миронівського благочиння.
26 лютого, у п’ятницю другої седмиці Великого посту секретар єпархії архімандрит Никодим з благословення Високопреосвященнішого архієпископа Білоцерківського і Богуславського Митрофана очолив Божественну літургію Передосвячених Дарів у Свято-Миколаївському храмі села Росава Миронівського благочиння.
За богослужінням йому співслужили благочинний та клірики Миронівського округу.
Цього дня відбулася загальна сповідь для священиків Миронівського благочиння. Вони сповідалися одному з найстаріших священиків єпархії протоієрею Миколаю Сичевському. 
 
Після закінчення Літургії архімандрит Никодим з благословення правлячого архієрея удостоїв священників та мирян благочиння благословенними Архієрейськими Грамотами за активну участь у захисті храму на честь Архістратига Михаїла у селі Карапиші від рук рейдерів та представників організації УПЦ-КП. 

 
 
 
 
 
 
 
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2010
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
  • Архів записів