Перша міжпарафіяльна підліткова зустріч

2 травня при парафії святого великомученика Пантелеімона у м. Білій Церкві для вихованців недільних шкіл Білоцерківського благочиння було організовано зустріч.

Отримавши благословення Керуючого єпархією, митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина, співробітники єпархіального управління священики: Сергій Савельєв, Петро Довгун, Володимир Дейбук, Сергій Сиротинський, клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Білій Церкві диякон Євгеній Сімаков, а також волонтери підготували програму для корисного і веселого відпочинку православних підлітків.

Після молитви перед початком доброї справи дітям були запропоновані ігри на знайомство, після чого вони були розділені на команди. Далі відбулася станційна гра, під час якої діти повинні були пройти 7 станцій, на кожній виконати конкретне завдання і заробити бали. Наприклад: на станції “Притчі”, прочитавши запропоновану священиком євангельську притчу, вони мали театрально відобразити її суть і застосування у сучасному житті; на станції “Диспут” – підлітки повинні були, провівши диспут, переконати опонента у правильності своєї віри та довести йому важливі християнські істини; потрібно було проявити вміння точної стрільби з лука; приготувати полудень та пройти інші не менш цікаві станції, де необхідно проявити свою єдність і командний дух.

Потім був смачний обід і відпочинок під час перегляду короткометражних православних фільмів.

Під час вікторини на теми благоустрою храму та Святого Письма кожен проявив свої здібності і перевірив себе на якість знань.

На протязі всього дня, між конкурсами, проводилися цікаві “рухівки”, де наші учасники і посміялись, і попробували перемогти свої комплекси.

Під кінець дня були підведені підсумки. Кожен з учасників розповів про свої враження від проведеної зустрічі. За результатами конкурсів, команда переможців отримала цінний приз.

Усі учасники отримали духовну літературу та солодкий гостинчик. Пам’ятне фото та прощання до наступної зустрічі.

Прес-служба Білоцерківської єпархії
Фото протоієрея Петра Довгуна та Васильєва Івана

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Травень 2015
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Кві   Чер »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів