У Білій Церкві пройшов єпархіальний дитячий фестиваль вертепів “Різдвяний ангел” та Архієрейська ялинка

11 січня у актовому залі Білоцерківської ЗОШ №4 відбувся щорічний єпархіальний дитячий фестиваль вертепів “Різдвяний ангел”, який провів голова єпархіального відділу духовної освіти протоієрей Ігор Ковровський. У святі взяли участь митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, директор Білоцерківської ЗОШ №4 Дроздовський Олександр Михайлович, духовенство єпархії. Учасниками цьогорічного фестивалю були дитячі колективи недільних шкіл, а саме: дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Архістратига Михаїла у м. Миронівка (Миронівське благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Воскресіння Господнього у м. Тараща (Таращанське благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Успіння Божої Матері у м. Сквира (Сквирське благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Різдва Божої Матері у смт. Рокитне (Рокитнянське благочиння); дитячий колектив недільної школи при Свято-Троїцькому храмі у м. Ржищів (Ржищівське благочиння); дитячий колектив недільної школи при Свято-Троїцькому храмі у м. Кагарлик (Кагарлицьке благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Різдва Божої Матері у с. Матвіїха (Володарське благочиння); дитячий колектив недільної школи при Свято-Троїцькому храмі у м. Богуслав (Богуславське благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Різдва Христового у м. Біла Церква (Білоцерківське благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Покрова Божої Матері у смт. Ставище (Ставищенське благочиння); дитячий колектив недільної школи при храмі на честь Різдва Божої Матері у с. Томилівка (Узинське благочиння). Колективи підготували невеликі концертні номери, у яких прославляли народженого Христа Спасителя. Діти колядували, декламували вірші, інсценізували біблійні сюжети.

Митрополит Августин виголосив подяку директору ЗОШ №4 Дроздовському Олександру Михайловичу, духовенству, вихователям та самим дітям за щирість та бажання трудитися для слави Божої. Усі колективи − учасники Фестивалю отримали Грамоти від митрополита Августина.

Цього дня у Київському академічному обласному музично-драматичному театрі ім. П.К. Саксаганського відбулася Архієрейська ялинка. Митрополит Августин звернувся до діток з повчанням. Владика подякував директору театру Ускову В’ячеславу Валентиновичу за гостинність та можливість доторкнутися до фантастичного світу казки майстерністю акторів театру і подарувати дітям радість.

Після завершення вистави діти отримали подарунки з рук архіпастиря.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Січень 2020
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Гру   Лют »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Архів записів