Київ. Голова Синодального військового відділу взяв участь у святкуванні Дня залізничника

4 листопада, Казанської ікони Пресвятої Богородиці, голова Синодального військового відділу по взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин, на запрошення голови Адміністрації Держспецтрансслужби, генерал-лейтенанта Миколи Малькова, взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня залізничника.

Святкування розпочалося у храмі преподобного Миколи Святоші при Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту, де архієпископ Августин у співслужінні: співробітника Синодального військового відділу архімандрита Луки (Винарчука), настоятеля храму протоієрея Павла Барщика, клірика храму священика Василія Бенци, а також диякона Георгія відправив Божественну літургію. За Богослужінням владика виголосив молитву за військовослужбовців Держспецтрансслужби України. В кінці Літургії архієрей прикріпив до ікони святителя Іоанна Тобольського (написана коштами генерал-лейтенанта Миколи Малькова та протоієрея Павла Барщика) часточку мощів цього святого, яку передав у дар для храму преп. Миколи Святоші м. Києва Високопреосвященніший митрополит Тобольський і Тюменський Димитрій.

Під час урочистої Академії архіпастир привітав зі святом Дня залізничника голову Адміністрації, офіцерський склад, ветеранів та всіх військових залізничників.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Листопад 2013
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Жов   Гру »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • Архів записів