Керуючий єпархією з візитом побував у Миронівському благочинні

6 листопада, ікони Божої Матері «Усіх скорботних Радість», архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав церковну парафію у селі Ходорові Миронівського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Віталій Бойко.

З нагоди храмового свята парафії архіпастир очолив Божественну літургію, де йому співслужили благочинний протоієрей Андрій Оленин та духовенство Миронівського благочиння, а також насельники Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського.

Оскільки храм «Усіх скорботних радість» є пам’ятником воїнам-визволителям, за Богослужінням було відправлено заупокійну літію за воїнів, що полягли визволяючи Батьківщину від німецько-фашистських загарбників.

Після Літургії владика привітав вірних з престольним святом та, згідно рапорту настоятеля церкви, вручив церковні відзнаки благодійникам храму, що їх удостоїв Блаженніший Митрополит Володимир.

У другій половині дня архієпископ Августин відвідав Свято-Михайлівську парафію у селі Шандрі Миронівського благочиння, де освятив дзвони та вручив благодійникам храму відзнаки Української Православної Церкви.

Після Богослужіння архіпастир звернувся до парафіян з повчанням. Особливу увагу він звершував на діток, які в цей день прийшли помолитися до храму. Архієпископ Августин поблагословив вірних і подарував кожному пам’ятну іконку.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Листопад 2013
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Жов   Гру »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • Архів записів