Храмове свято у селі Матюші

21 листопада, Собор Архістратига Михаїла та інших Небесних Сил безплотних, архієпископ Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію святого Архістратига Михаїла у селі Матюші Білоцерківського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Петро Довгун.

 

З нагоди храмового свята архіпастир очолив Божественну літургію з хресною ходою та виголосив проповідь.

Йому співслужили: секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, духовенство Білоцерківського благочиння та клірики чоловічого монастиря преп. Серафима Саровського у м. Білій Церкві.

Після Літургії владика виголосив вітання, удостоїв активних парафіян грамот Керуючого Білоцерківською єпархією та в пам’ять про свій візит кожному подарував іконку святого Ангела Хранителя.

Святкування продовжилися у місцевому Будинку культури, де владика разом із духовенством та вірними оглянув фотовиставку місіонерської роботи учнів церковної школи під назвою «Жити з вірою і творити добро», а також виставку робіт дітей недільної школи.

Після трапези, під час концертної програми, архіпастир звернувся до вірних з повчанням. Владика вручив церковні ордени і Грамоти Блаженнішого Митрополита Володимира благодійникам храму, вчителям та дітям церковної школи, що їх удостоїв Предстоятель Української Православної Церкви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Листопад 2013
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Жов   Гру »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • Архів записів