Божественна літургія у Ржищівському Спасо-Преображенському монастирі з нагоди престольного свята

20 серпня, з нагоди престольного свята чоловічого монастиря  Преображення Господнього у м. Ржищеві, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив в Ржищівській обителі Божественну літургію та виголосив проповідь.

Богослужіння відбулося в облаштованому під храм наметі на подвір’ї монастиря, намісником якого є ігумен Тихон (Гарасюк).

 

Архіпастирю співслужили: секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Ржищівського округу протоієрей Михаїл Афонін, намісник Білоцерківського чоловічого монастиря преп. Серафима Саровського архімандрит Амвросій (Єрохін) з братією, намісник жіночого монастиря святих Царствених Страстотерпців у с. Кислівці Таращанського району архімандрит Трифон (Зінченко), духовенство Ржищівського і Білоцерківського благочинь.

Поміж інших за Літургією молилися: заштатний клірик Білоцерківської єпархії, полковник-танкіст у відставці, протоієрей Іоанн Живаго, ветерани війни в Афганістані й військовослужбовці запасу повітряно-десантних військ – бойові побратими ігумена Тихона, десантника, який проходив військову службу в Афганістані, інші військовики, а також паломники з Білої Церкви.

Після відправи владика привітав ігумена Тихона з братією обителі з престольним святом та вручив пам’ятні подарунки. Свої щирі вітання та дари піднесли наміснику монастиря духовенство, військові та вірні.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Серпень 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лип   Вер »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів