Митрополит Августин привітав благочинного Кагарлицького округу з 45-ти річчям

24 серпня, неділя 11-та після П’ятидесятниці, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію та виголосив проповідь у Свято-Троїцькому храмі у м. Кагарлику, настоятелем якого є благочинний Кагарлицького округу протоієрей Василій Синюк.

 

За Богослужінням архіпастирю співслужили: духівник єпархії, благочинний Володарського округу протоієрей Миколай Сичевський, настоятель храму, благочинний Кагарлицького округу протоієрей Василій Синюк,  благочинний Тетіївського округу протоієрей Василій Волянюк, начальник Управління духовної освіти та катехізації Білоцерківської єпархії, клірик храму протоієрей Ігор Ковровський, духовенство Кагарлицького благочиння  та насельник Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського архідиякон Костянтин (Гуминюк).

За Літургією владика за заслуги перед Українською Православною Церквою та з нагоди 45-ти річчя вручив настоятелю нагороду Предстоятеля УПЦ – орден святителя Петра Могили.

Напередодні, увечері, митрополит Августин очолив Всенощне бдіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві.

Цього ж дня, за благословенням владики, секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей,  з нагоди 23-ї річниці проголошення незалежності України, взяв участь у покладанні квітів  до пам’ятника Т.Г. Шевченка та привітав громаду міста з Державним святом у парку ім. Т.Г. Шевченка.

 

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Серпень 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лип   Вер »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів