Митрополит Августин освятив Престол для храму у Ставищенському благочинні

29 жовтня, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію Різдва Пресвятої Богородиці у селі Журавлиха Ставищенського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Миколай Поляков.

Для православних мешканців Журавлихи цей день був визначним і історичним, адже вони вперше зустрічають архієрея. Діти з квітами і щирими віршами, а сільський голова Олександр Миколайович Михальченко з короваєм гостинно зустріли архіпастиря.

Митрополит Августин у співслужінні секретаря єпархії протоієрея Михаїла Кобулея, священиків Ставищенського та Білоцерківського благочинь звершив освячення Престолу та очолив Божественну літургію.

За Богослужінням владика, згідно з ухвалою Блаженнішого Митрополита Онуфрія, вручив настоятелю храму чергову священицьку відзнаку – право звершувати Божественну літургію з відкритими Царськими вратами до Херувимської пісні.

Після Євангелія митрополит Августин виголосив проповідь, а в кінці Богослужіння вручив благодійникам та активним парафіянам церковні нагороди: ордени УПЦ, грамоти Блаженнішого Митрополита Онуфрія та грамоти Керуючого Білоцерківською єпархією.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Листопад 2016
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Жов   Гру »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • Архів записів