У неділю про блудного сина митрополит Августин очолив літургію у с. Пищики Сквирського благочиння

12 лютого, неділя про блудного сина, Собор вселенських учителів і святителів Василія Великого, Григорія Богослова та Іоанна Златоуста, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію на честь Трьох святителів у селі Пищики Сквирського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Ігор Халмурадов.

Архіпастир, у співслужінні секретаря єпархії протоієрея Михаїла Кобулея, благочинного Сквирського округу протоієрея Андрія Хомишака, настоятеля церкви та насельника Білоцерківського чоловічого монастиря архідиякона Костянтина (Гуминюка) очолив Божественну літургію та виголосив проповідь.

Після Богослужіння владика привітав духовенство і вірних зі святом та вручив благодійникам і активним парафіянам церковні відзнаки.

Напередодні, увечері, архіпастир звершив Всенощне бдіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. За богослужінням молилися намісник Ржищівського Спасо-Преображенського чоловічого монастиря ігумен Тихон (Гарасюк) та  благочинний Лисичанського округу Сєверодонецької єпархії архімандрит Мефодій (Агафонов).

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2017
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728  
  • Архів записів