На Стрітення Господнє митрополит Августин звершив Богослужіння у кафедральному соборі і вшанував пам’ять воїнів-інтернаціоналістів

15 лютого, Стрітення Господнє, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну Літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. Згідно церковного статуту, владика, перед початком Богослужіння, звершив чин освячення церковних свічок, а після завершення Літургії відправив водосвятний молебень. Проповідь за Божественною літургією виголосив клірик кафедрального собору протоієрей Валерій Яблонський.

Цього дня біля храму-пам’ятника спочилим воїнам-інтернаціоналістам відбувся мітинг-реквієм з нагоди 28-ї річниці виводу військ з Афганістану і дня вшанування учасників миротворчого контингенту на території інших держав.

Митрополит Августин у співслужінні настоятеля храму протоієрея Вадима Оляницького відслужив заупокійну літію за спочилими воїнами та звернувся до присутніх з коротким повчанням. Архіпастир побажав ветеранам милості Божої й усіх гараздів, і виголосив їм многоліття.

У заході взяли участь очільники міста і району, голови громадських організацій, ветерани, родини спочилих воїнів.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2017
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728  
  • Архів записів