Митрополит Августин благословив вірних на початок Великого посту

26 лютого, напередодні початку Великого посту, у неділю сиропусну, спомин Адамового вигнання, прощенну неділю, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. 

 

Увечері, архіпастир звершив у Спасо-Преображенському соборі уставне Богослужіння ‒ вечірню з чином прощення, дав вірним настанови на Великий піст, виголосив молитву перед початком посту та поблагословив кожного на проходження Святої Чотиридесятниці.

Клірик собору, протоієрей Валерій Яблонський, прочитав Послання перед початком Великого посту митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина.

27  лютого першого дня Великого посту митрополит Августин звершив уставне великопостове Богослужіння у Спасо-Преображенському соборі у м. Білій Церкві. Увечері цього дня владика прочитав першу частину Великого канону преподобного Андрія Критського та виголосив повчання у кафедральному соборі.

28 лютого, другий день Великого посту, митрополит Августин молився у Спасо-Преображенському соборі. Увечері архіпастир прочитав другу частину Великого канону преподобного Андрія Критського та виголосив проповідь у Білоцерківському жіночому монастирі святої рівноапостольної Марії Магдалини у м. Білій Церкві, а також у Свято-Покровському храмі у с. Острійки Узинського благочиння.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2017
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728  
  • Архів записів