Другого дня Пасхи митрополит Августин відвідав Тетіївське благочиння

17 квітня митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію Різдва Христового у с. Стадниці Тетіївського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Василій Яцковський.

Архіпастир очолив Божественну літургію з хресною ходою та виголосив проповідь.

За Богослужінням владика влучив настоятелю парафії чергову священицьку відзнаку − мітру, якою його відзначив Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Владика також звершив постриг у чтеця парафіянина Свято-Успенської парафії у м. Тетієві, благодійника Тетіївського благочиння Лазарука Олега Петровича.

Наприкінці Богослужіння владика привітав вірних з Пасхою. Особливе вітання, з 50-річчям від дня народження, владика виголосив новопостриженому чтецю Олегу. За його ревне служіння Церкві Христовій та благодійну допомогу парафіям Тетіївського благочиння архіпастир вручив йому орден Української Православної Церкви святого рівноапостольного князя Володимира III ст. та відзнаку Білоцерківської єпархії “Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці” II ст., а також пам’ятні гостинці.

Цього дня архіпастир також відвідав храм святих рівноапостольних Костянтина і Єлени у селі Галайках Тетіївського благочиння, де звершив молебень і хресну ходу. Після Богослужіння митрополит Августин поспілкувався з парафіянами храму.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2017
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Архів записів