Керуючий єпархією освятив новий храм в Узинському благочинні

18 вересня 2011р. Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський, звершив архіпастирський візит до Узинського благочиння. Зокрема, архіпастир відвідав церковну парафію на честь Чуда Архістратига Михаїла в селі Тарасівка.

Візит архіпастиря відбувся з нагоди завершення будівництва храму та його освячення. Високопреосвященніший архієпископ Митрофан у співслужінні благочинного Узинського округу протоієрея Андрія Омельченка та духовенства Узинського благочиння звершив чин освячення храму та відправив у ньому першу Божественну літургію.

Після завершення Літургії владика Митрофан освятив нові дзвони для церковної дзвіниці.

У вітальному слові правлячий архієрей поздоровив жителів села з народженням храму, який стане новим місцем зустрічі людини з Богом. Архіпастир виразив подяку всім, хто потрудився над спорудженням церкви та з благословення Блаженнішого Митрополита Володимира нагородив благодійників та активних прихожан парафії церковними орденами і благословенними грамотами. Настоятеля храму протоієрея Андрія Панькевича було нагороджено хрестом з прикрасами.

Слід зазначити, що храм було споруджено протягом одного року. Його ктітором є директор агрофірми «Узинська» Козачук Михайло Андрійович.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Вересень 2011
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Сер   Жов »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930  
  • Архів записів