Митрополит Августин очолив Літургію у с. Запрудді та взяв участь на відкритому уроці у місцевій школі

18 грудня, пам’ять преподобного Савви Освященного, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав парафію святителя Миколая Чудотворця у селі Запрудді Рокитнянського району, настоятелем якої є протоієрей Олексій Овчарук.

За Божественною літургією архіпастирю співслужили: секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Рокитнянського округу протоієрей Олександр Тарасюк, начальник Управління духовної освіти Білоцерківської єпархії протоієрей Ігор Ковровський, настоятель храму, священики відповідальні за духовну освіту у благочиннях єпархії та духовенство Рокитнянського округу.

Під час Богослужіння владика виголосив проповідь, а після його завершення привітав вірних з храмовим святом, що передує та подарував кожному пам’ятну іконку, а найменшим парафіянам дитячі молитвослови.

Потім у приміщенні місцевої загальноосвітньої школи відбувся відкритий урок на тему «Милосердя і доброчинність» – семінар-практикум для священиків-педагогів відповідальних за духовну освіту у благочиннях єпархії та вчителів школи, який провела вчителька курсу «Біблійна історія та християнська етика» Овчарук Лідія, дружина місцевого священика. У семінарі також взяли участь голова Рокитнянської райдержадміністрації Вахній Сергій Петрович, голова Рокитнянської районної ради Осінська Світлана Павлівна, сільський голова Сук Віктор Петрович. Після завершення уроку відбулося його жваве обговорення. Владика висловив подяку усім, хто трудиться на ниві просвітництва та вручив директору школи й педагогам подячні грамоти Керуючого Білоцерківською єпархією.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Грудень 2013
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лис   Січ »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • Архів записів