Вітання з Днем захисника Вітчизни голови Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України

Шановні захисники Вітчизни! Дорогі воїни-ветерани!

Незважаючи на обставини, що засмучують цьогорічне святкування, від імені Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського та всієї України Володимира та всього військового духовенства вітаю вас з Днем захисника Вітчизни!

Мир – це головне надбання і цінність людства. Саме тому ніякі політичні амбіції та погляди чи інші цілі, що навіть можуть здаватись благими, не можуть виправдати кровопролиття. Неможливо будувати світле майбутнє, руйнуючи сьогодення.

Багато поколінь наших пращурів йшли на захист Батьківщини. І ми, сучасне покоління, знаходимо натхнення та звитягу на їх прикладах.

Історія людства свідчить про те, що Господь попускає війну, коли люди відвертаються від Нього. Ще трагічнішим є братовбивче протистояння, яке, на жаль, спіткало наш народ.

Адже «Розділяй та керуй» – це девіз сатани. Тому головна боротьба – це боротьба, яку не побачиш, – боротьба духовна. Господь навчає нас, що нечисту силу можна перемогти лише постом та молитвою. Через те сьогодні ми особливо закликаємо до єдності та молитви.

Беззаперечно, якщо кожен з нас помолиться, і ми об’єднаємось у спільному проханні до Бога,  тоді й запанує в Україні мир і злагода.

 Миру, спокою та добробуту нашій державі! Ласки та допомоги Божої, міцного здоров’я та мирного блакитного неба вам, дорогі захисники Вітчизни і воїни-ветерани!

 З повагою,

podpis_

митрополит Білоцерківський і Богуславський,

голова Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728  
  • Архів записів