Богослужіння Другого і Третього дня Пасхи

21 квітня, Понеділок Світлої седмиці, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію з хресною ходою та виголосив проповідь у жіночому монастирі святої рівноапостольної Марії Магдалини у м. Білій Церкві.

Йому співслужили: секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, духовенство обителі та м. Білої Церкви.

Цього дня владика відвідав дітей з синдромом Дауна недільної школи при Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. Владика привітав їх зі святом Пасхи, поспілкувався з малечою та вручив солодкі подарунки. Однією із гостей свята була директор Будинку урочистих та офіційних подій у м. Білій Церкві Бурківська Тетяна Олексіївна, яка також привітала діток зі святом. Вона поділилася досвідом роботи з дітьми з синдромом Дауна, оскільки вже понад 20 років працює у цій галузі та представляє Україну на міжнародному рівні. У знак подяки гостям за вітання і подарунки дітки підготовили концертну програму, під час якої декламували вірші, співали та танцювали.

Увечері, Керуючий єпархією звершив вечірню пасхальним чином у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. За Богослужінням архіпастир привітав все духовенство єпархії зі святом Пасхи, що цього вечора прибули до кафедрального собору, а також вручив церковну нагороду УПЦ – орден святого благовірного князя Ярослава Мудрого благодійнику єпархії Сидоренку Сергію Дмитровичу. Пасхальні вітання владиці від імені духовенства виголосили намісник Білоцерківського чоловічого монастиря преп. Серафима Саровського архімандрит Амвросій (Єрохін), духівник єпархії, благочинний Володарського округу протоієрей Миколай Сичевський та благочинний Ржищівського округу протоієрей Михаїл Афонін, від чернецтва –  настоятелька жіночого монастиря святої рівноапостольної Марії Магдалини у м. Білій Церкві ігуменя Фотина (Бондаренко),

22 квітня, Вівторок Світлої седмиці, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію з хресною ходою у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • Архів записів