Архієрейське богослужіння у Свято-Успенському храмі у с. Насташці Рокитнянського благочиння

22 листопада, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав  Свято-Успенську парафію у с. Насташці Рокитнянського благочиння, настоятелем якої є протоієрей Іоанн Котецький.

 

З початку було звершено освячення розписів у вівтарі і всьому храмі. На Божественній літургії у співслужіння секретаря єпархії протоієрея Михаїла Кобулея, благочинного Рокитнянського округу протоієрея Олександра Тарасюка, духовенства Рокитнянського і  Узинського благочинь архіпастир вручив настоятелю церкви високу священицьку відзнаку – право носіння мітри, а також виголосив проповідь.

Після Богослужіння владика привітав настоятеля, а також парафіян з 5-річчям від дня освячення храму та завершенням і освяченням розпису церкви, з нагоди чого вручив благодійникам та активним парафіянам церковні ордени та благословенні грамоти. Митрополит також привітав отця Іоанна з 20-річчям пресвітерської хіротонії. Потім спілкувався з вірними, подарував їм іконки.

Потім владика Августин відвідав Свято-Успенську Києво-Печерську Лавру, де на чолі з Предстоятелем Української Православної Церкви Блаженнішим Митрополитом Київським і всієї України Онуфрієм та Керуючим справами УПЦ митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм  відвідали територію Національного музею «Меморіал пам’яті жертв голодоморів в Україні» (вул. Лаврська, 3) та взяли участь у церемонії вшанування пам’яті жертв голодомору.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Листопад 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Жов   Гру »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Архів записів