У Лазареву суботу і Вербну неділю митрополит Августин звершив хіротонії

23 квітня, Лазарева субота, воскрешення праведного Лазаря, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві, під час якої висвятив у диякони вихованця Полтавської духовної семінарії Гончаренка Ігоря. Проповідь за Богослужінням виголосив клірик собору священик Сергій Сиротинський.

Наприкінці Літургії владика звернувся до пасти з настановою, а також привітав трудівника кафедрального собору Іваніцкого Олександра з днем народження, вручив йому Благословенну грамоту Керуючого Білоцерківською єпархією та пам’ятний подарунок.

Увечері, архіпастир звершив у Спасо-Преображенському кафедральному соборі Всенощне бдіння та освятив гілля верби.

Владика також удостоїв клірика єпархії, настоятеля храму благовірного князя Олександра Невського у с. Биковій Греблі Білоцерківського благочиння права носіння камилавки.

24 квітня, Вхід Господній до Єрусалима, митрополит Августин очолив Божественну літургію та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському соборі у м. Білій Церкві.

За Богослужінням владика вручив клірикам собору чергові священицькі відзнаки: права носіння палиці ─ протоієрею Михаїлу Гаффарову, протоієрейство ─ священику Петру Патрєву, що їх удостоїв Блаженніший Митрополит Онуфрій, право носіння камилавки ─ священику Сергію Сиротинському, протодияконство ─ диякону Миколаю Боговику.

Архієрей звершив дві хіротонії у сан пресвітера він висвятив насельника Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського ієродиякона Олексія (Сологуба), у сан диякона ─ вихованця Полтавської духовної семінарії Логвінова Андрія.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2016
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930  
  • Архів записів