Архієрейське Богослужіння у Тетієві

20 липня 2018 року у місті Тетієві відсвяткували п’яту річницю з дня принесення у Свято-Успенський храм ікони Божої Матері «Єлєуса». Всенощне бдіння, напередодні, очолив Преосвященніший єпископ Фастівський Даміан, намісник Київського Свято-Введенського чоловічого монастиря. Божественну Літургію очолив Високопреосвященніший митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Йому співслужили Преосвященніший єпископ Фастівський Даміан, благочинний Свято-Введенського чоловічого монастиря архімандрит Вассіан, благочинний Сквирського благочиння протоієрей Андрій Хомишак, благочинний Володарського благочиння протоієрей Михаїл Рискін та духовенство Тетіївського та Володарського благочинь.

Після завершення Божественної літургії на владик очікували учасники православного дитячого літнього табору «Доброхоти», який проходив з 16 по  21 липня в селі Погреби Тетіївського району. Діти озвучили назви своїх команд, девізи, розказували вірші та заспівали гімн табору, пісню «Дорогою добра». Митрополит Августин звернувся до діток з вітальними та повчальними словами, а з рук владики Даміана вони отримали солодощі. Діти отримали архіпастирське благословення та приклонилися до ікони «Єлєуса».

У другій половині дня митрополит Августин звершив у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві заупокійну молитву за матушкою Дарією, дружиною протодиякона Миколая Боговика, у минулому клірика Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Біла Церква. Архіпастир виразив співчуття рідним та виголосив проповідь.

Матушка Дарія Боговик відійшла у вічність після хвороби на 28-му році життя.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Липень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Чер   Сер »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • Архів записів