Успіння Пресвятої Владичиці нашої Богородиці і Приснодіви Марії

28 серпня, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин відвідав Свято-Успенську парафію у м. Сквирі, настоятелем якої є благочинний Сквирського округу протоієрей Андрій Хомишак.

У співслужінні секретаря єпархії протоієрея Михаїла Кобулея, настоятеля парафії, голови Адміністративної служби єпархії протоієрея Валерія Яблонського, духовенства Сквирського благочиння та насельників Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського митрополит Августин відправив Божественну літургію та виголосив проповідь.

Літургію співав дитячий хор Білоцерківської єпархіальної хорової школи.

Архіпастир привітав духовенство та вірних з храмовим святом, подякував благодійникам, зокрема, Лінді Руслану Вікторовичу та подарував йому ікону Спасителя “Спас Нерукотворний”.

Потім владика разом із духовенством оглянули споруду храму, що будується у Сквирі.

Напередодні, увечері, митрополит Августин звершив Всенощне бдіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква. Під час Богослужіння він привітав настоятеля храму на честь ікони Пресвятої Богородиці “Утамуй мої печалі” при Київській обласній дитячій лікарні у м. Білій Церкві протоієрея Олександра Залізницького з 50-річчям від дня народження. Владика виголосив вітальний адрес та вручив ювіляру орден Української Православної Церкви святого великомученика Георгія Побідоносця, якого його удостоїв Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Серпень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лип   Вер »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Архів записів