Митрополит Августин взяв участь у Богослужінні у Зимненській обителі та відвідав Благодійний центр

24 вересня у день пам’яті ікони Пресвятої Богородиці «Зимненська» у Свято-Успенському Зимненському жіночому монастирі Володимир-Волинської єпархії відбулося святкове Богослужіння, яке очолив намісник Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври, Високопреосвященніший митрополит Вишгородський і Чорнобильський Павел. Йому співслужили Високопреосвященніші митрополити: Білоцерківський і Богуславський Августин, Сарненський і Поліський Анатолій, Володимир-Волинський і Ковельський Володимир; архієпископи: Бучанський Пантелеімон, Ровеньківський і Свердловський Пантелеімон, Львівський і Галицький Філарет, а також духовенство.

Під час Богослужіння були піднесені сугубі молитви за мир в Україні. Після закінчення Літургії звершувався хресний хід з чудотворною Зимненською іконою Пресвятої Богородиці.

Цього дня, з дозволу Високопреосвященнішого архієпископа Львівського і Галицького Філарета, митрополит Августин відвідав парафію святої великомучениці Параскеви П’ятниці у селі Стоянів Радехівського району Львівської області, настоятелем якої є протоієрей Богдан Білас. Потім владика завітав до Благодійного центру “Кленовий лист”, у якому проживають і виховуються 13 діток. Владика поспілкувався з дітьми, подарував їм молитвослови й іконки святого великомученика Георгія, а також солодкий гостинець. Директор Центру Білас Марія разом із вихованцями провела екскурсію для архіпастиря, ознайомивши його з видами діяльності дітей, їх побутом і навчанням. У знак подяки митрополиту Августину за візит, діти заспівали многоліття.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Вересень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Сер   Жов »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Архів записів