Керуючий єпархією освятив храм у Ставищенському благочинні

27 жовтня митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин освятив Свято-Покровський храм та звершив Божественну літургію у с. Красилівка Ставищенського благочиння. Архіпастирю співслужили благочинний протоієрей Андрій Пустовгар з духовенством Ставищенського благочиння, настоятель парафії протоієрей Ростислав Медведенко та насельники Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського.

Серед парафіян за Богослужінням молилися голова Ставищенської районної ради Малаш Віктор Петрович, в.о. Ставищенської райдержадміністрації Кошіль Сергій Петрович, директор Красилівського навчально-виховного комплексу “загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів − агротехнічний ліцей” ім. М.І. Савельєва Медведська Наталія Олександрівна.

Митрополит Августин відзначив церковними орденами настоятеля парафії та благодійників храму. Він поспілкувався з парафіянами та дав їм духовні настанови.

Вечером, митрополит Августин очолив Всенощне бдіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква, а також відвідав жіночий монастир на честь святої рівноапостольної Марії Магдалини, в якому Всенощну очолив Високопреосвященніший митрополит Тернопільський і Кременецький Сергій. Керуючий єпархією привітав владику Сергія на древній Юр’ївській землі та подякував йому за молитви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Жовтень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Вер   Лис »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    293031  
  • Архів записів