Митрополит Августин узяв участь у відзначенні Дня Збройних Сил України

3 грудня біля храм-каплиці святого великомученика Георгія Побідоносця на масиві Леваневського в Білій Церкві відбулися урочисті заходи до свята Дня Збройних Сил України, у яких узяв участь митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Владика у співслужінні настоятеля парафії протоієрея Вадима Оляницького, намісника Ржищівського чоловічого монастиря Преображення Господнього ігумена Тихона (Гарасюка) та клірика єпархії протоієрея Михаїла Попа відправив заупокійну літію за спочилих воїнів афганської війни та загиблих на Сході України. Архіпастир виголосив многоліття захисникам Батьківщини та ветеранам-учасникам інтернаціональних війн.

У заході взяли участь голова Київської обласної організації УСВА Янквіський О.С., радник міського голови Антонюк М.А., керівники громадських ветеранських організацій, ветерани-афганці, мешканці міста.

З нагоди свята, у Будинку культури “Росава” відбувся Перший Київський  обласний фестиваль патрiотичної пiснi “Душа обпалена війною”. Під час концерту митрополит Августин виголосив вітання. Свої поздоровлення також висловили депутат Верховної Ради України Гудзенко М.І. та голова Української Спілки ветеранів Афганістану Червонописький С.В.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Грудень 2018
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лис   Січ »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Архів записів