Митрополит Августин благословив вірних на початок Великого посту

10 березня у неділю сиропусну, спомин Адамового вигнання, прощенну неділю, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві.

За Богослужінням були зачитані послання перед початком Великого посту Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія та митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина.

У кінці Літургії владика виголосив вітання з нагоди ювілею від дня народження чтеця собору Наталії Дяченко та вручив її орден Почаївської ікони Пресвятої Богородиці, якого її удостоїв Блаженніший Митрополит Онуфрій.

Напередодні, увечері, архіпастир звершив у соборі Всенощне бдіння. За Богослужінням з нагоди ювілеїв від дня народження хориста собору Путієнко Володимира та трудівника собору Дацюна Віктора архіпастир  вручив їм ордени Української Православної Церкви.

Увечері недільного дня архіпастир звершив у Спасо-Преображенському соборі вечірню з чином прощення, дав вірним настанови на Великий піст, виголосив молитву перед початком посту та поблагословив кожного на проходження Святої Чотиридесятниці.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Березень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лют   Кві »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів