У Лазареву суботу і Вербну неділю митрополит Августин звершив Богослужіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква

19 квітня, Лазарева субота, воскрешення праведного Лазаря, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві. Проповідь за Богослужінням виголосив ключар собору ієромонах Олексій (Сологуб).

Увечері, архіпастир звершив у Спасо-Преображенському кафедральному соборі Всенощне бдіння та освятив гілля верби.

20 квітня, Вхід Господній до Єрусалима, митрополит Августин очолив Божественну літургію та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському соборі у м. Білій Церкві.

За Богослужінням владика вручив насельникам Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського чергові священицькі відзнаки, а саме: архімандриту Миколаю (Крутоусу) – право звершувати Божественну літургію з Відкритими Царськими вратами до Отче наш, ігумену Лавру (Тихому) – сан архімандрита; клірикам собору, священикам Сергію Сиротинському та Андрію Чернишу – протоієрейство, якими їх удостоїв Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Онуфрій.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Архів записів