Митрополит Августин вручив дипломи лауреатам конкурсу дитячої творчості “Пасхальна радість”

25 травня у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві відбулося нагородження переможців щорічного конкурсу дитячої творчості “Пасхальна радість”.

З 3 по 17 травня у соборі проходила виставка-конкурс дитячих малюнків, виробів декоративно-ужиткового мистецтва та  літературних творів, приурочених святу Пасхи. У ній взяли участь діти недільних шкіл єпархії та загальноосвітніх шкіл, а також діти та молодь Білоцерківського центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «ШАНС».  Конкурс організований духовенством єпархії під керівництвом голови єпархіального відділу духовної освіти протоієреєм Ігорем Ковровським.

У день нагородження митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин разом з духовенством звершив подячний молебень та дав дітям духовні настанови. Після цього, за результатами журі конкурсу, відбулося нагородження лауреатів. Владика вручав переможцям дипломи та пам’ятні подарунки.

Потім у архієрейській резиденції для дітей була проведена екскурсія музеєм митрополита Августина. Діти побували в домовій церкві, в збройній палаті, бібліотеці. Завершився захід спілкуванням за солодким столом.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Травень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Кві   Чер »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031  
  • Архів записів