У неділя 27-у після П’ятидесятниці митрополит Августин взяв участь у низці заходів

22 грудня, у неділю митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургія та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква. За Богослужінням, з нагоди 50-річчя від дня народження одного із парафіян собору Скидана В’ячеслава Васильовича, владика вручив ювіляру відзнаку Білоцерківської єпархії “Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці”.

Цього дня, з нагоди храмового свята на честь ікони Пресвятої Богородиці “Несподівана Радість”, митрополит Августин відвідав храм при Білоцерківській виправній колонії №35. У співслужінні клірика храму священника Сергія Царенка та настоятеля храму Різдва Христового у м. Біла Церква протоієрея Михаїла Попа владика відправив молебень та дав ув’язненим духовну настанову.

У цей день архіпастир також відвідав Православне братство на честь преподобного Сергія Радонезького, керівником якого є диякон Костянтин Таланчук.  Братство, яке об’єднує православні сім’ї, вшановувало цього дня пам’ять святителя і чудотворця Миколая. Діти підготували повчальну сценку, декламували вірші та грали на музичних інструментах. Владика подякував організаторам та дітям за святковий вечір, яким вони порадували усіх присутніх та дав їм духовні настанови.

Прес-служба Білоцерківської єпархії УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Грудень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лис   Січ »
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    3031  
  • Архів записів