На свято Стрітення Господнього митрополит Августин звершив низку заходів

15 лютого, свято Стрітення Господа нашого Іісуса Христа, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Богослужіння у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква. Архіпастир відправив чин освячення свічок та очолив Божественну літургію. Потім, за традицією, звершив чин малого освячення води. Проповідь за Богослужінням виголосив архімандрит Амвросій (Єрохін).

У цей день, з нагоди 31-ї річниці виведення військового контингенту з Афганістану, митрополит Августин взяв участь у мітингу-реквієм біля храм-каплиці святого великомученика Георгія Побідоносця у м. Білій Церкві, де відправив заупокійну літію за спочилих воїнів-інтернаціоналістів (афганців) та виголосив многоліття  ветеранам Афганістану та їх сім’ям. Архіпастир також вручив церковні відзнаки воїнам-афганцям.

Цього дня у приміщенні архієрейської резиденції митрополит Августин прийняв дітей, які брали участь у виставці малюнків до свята Різдва Христового, що проходила у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква. Після короткого молебню владика дав дітям духовні настанови і, у знак подяки за участь у виставці, вручив їм грамоти Керуючого Білоцерківською єпархією та пам’ятні подарунки.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2020
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    242526272829  
  • Архів записів