На свято Благовіщеня Пресвятої Богородиці митрополит Августин звершив Літургію на подвір’ї Спасо-Преображенського кафедрального собору

7 квітня, у день свята Благовіщеня Пресвятої Богородиці, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин у співслужінні духовенства відправив Божественну літургію та виголосив проповідь на подвір’ї Спасо-Преображенського кафедрального собору у м. Біла Церква.

Під час Богослужіння митрополит Августин, з благословення Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, підніс ключара собору, ієромонаха Олексія (Сологуба) до сану архімандрита. Насельнику Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського ієродиякону Ігнатію (Сологубу) владика вручив подвійний орар.

З нагоди дня народження архіпастиря укінці Богослужіння від імені духовенства єпархії владику привітав секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, від чернецтва − настоятелька Білоцерківського жіночого монастиря рівноапостольної Марії Магдалини ігуменя Фотина (Бондаренко), діти недільної школи при кафедральному соборі та вірні Української Православної Церкви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії УПЦ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2020
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • Архів записів