Антипасха. Неділя 2-га після Пасхи

9 травня, Антипасха, неділя 2-га після Пасхи, апостола Фоми, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин у співслужінні братії Білоцерківського чоловічого монастиря преподобного Серафима Саровського та духовенства собору звершив ранню Божественну літургію та заупокійну літію у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква. Проповідь після “Отче наш” виголосив протоієрей Сергій Сиротинський.

За благословенням Керуючого єпархією, благочинний Білоцерківського округу протоієрей Валерій Яблонський та клірик Спасо-Преображенського кафедрального собору протоієрей Сергій Сиротинський взяли участь в урочистому мітингу, присвяченому 76-й річниці Великій Перемозі над нацизмом, та покладанні квітів до пам’ятника воїнів – визволителів Білої Церкви, а також відправили заупокійну літію біля місця захоронення спочилих захисників Вітчизни.

Цього ж дня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, голова Синодального відділу Української Православної Церкви по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин, керівник сектору пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів протоієрей В’ячеслав Яковенко та клірик Білоцерківської єпархії диякон Василій Гоюк взяли участь у відкритті меморіальної дошки Двічі Герою Радянського Союзу генерал-лейтенанта Недбайло Анатолія Костянтиновича у м. Київ.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Травень 2021
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Кві   Чер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Архів записів