Фестиваль “Ми є у тебе, Україно!”

16 жовтня, за благословенням Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин був присутній на відбірковому турі постійно діючого фестиваля культури і творчості для людей з інвалідністю «Ми є у тебе, Україно!», який відбувся у Парку Перемоги у м. Київ.

Учасниками відбіркового туру стали особливі люди, дорослі і діти, яких поєднала не тільки любов до мистецтва, а й любов до життя і неймовірна сила духу, сила, яка допомагає їм боротися з хворобами, випробуванням долі і дає надію на світле майбутнє.

З вітальним словом до присутніх звернулися голова Синодального військового відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин та духівник фестивалю, керівник сектору пастирської опіки воїнів-інтернаціоналістів та учасників бойових дій Синодального відділу Української Православної Церкви із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України, настоятель храму собор Всіх святих воїнів у м. Київ протоієрей В’ячеслав Яковенко.

Владика подякував організаторам фестивалю, а також вручив подячні грамоти Синодального військового відділу учасникам миротворчої місії в зону ООС (АТО) до свята Покров Пресвятої Богородиці та Дня захисника і захисниць України.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

1 комментарий:

  1. Александр

    Очень полезное и редкое мероприятие проведено за благословением Блаженнейшего Митрополита Киевского и всея Украины Онуфрия и митрополита Белоцерковского и Богуславского Августина – фестиваль культуры и творчества для людей с инвалидностью «Мы есть у тебя Украина». Мы в своей суетной, повседневной жизни не часто вспоминаем о том, что есть люди, особенно дети, которые чем-то ограничены в своих возможностях и редко видим их вокруг себя. Спасибо руководителям, благотворителям, участникам, которые организовали и провели этот фестиваль. Добрые дела не забываются.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Жовтень 2021
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Вер   Лис »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів