Блаженного Августина, єпископа Іппонійського

28 червня, блаженного Августина, єпископа Іппонійського – день пам’яті небесного покровителя Правлячого архієрея Білоцерківської єпархії, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин звершив Божественну літургію та виголосив проповідь у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Біла Церква.

Владиці співслужили секретар Білоцерківської єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, намісник Білоцерківського Свято-Серафимівського чоловічого монастиря архімандрит Амвросій (Єрохін), намісник чоловічого монастиря ікони Пресвятої Богородиці “Рудосільська” у с. Руде Село архімандрит Афанасій (Медвідь), отці-благочинні та інші священнослужителі Білоцерківської, Київської та Житомирської єпархій. За богослужінням молилися настоятелька Білоцерківського жіночого монастиря святої рівноапостольної Марії Магдалини ігуменя Фотина (Бондаренко), а також настоятелька Покровського жіночого монастиря у м. Кам’янське ігуменя Іуліанія (Загорулько).

Наприкінці Літургії з днем тезоімеництва архіпастиря привітали від духовенства – благочинний Ржищівського округу протоієрей Михаїл Глушак, від чернецтва – ігуменя Фотина (Бондаренко) та ігуменя Іуліанія (Загорулько), хористи кафедрального собору та вірні.

Митрополит Августин висловив подяку всім тим, хто розділив з ним радість свята.

Напередодні увечері митрополит Августин очолив у кафедральному соборі Всенощне бдіння.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Червень 2022
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Тра   Лип »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • Архів записів