Собор Архістратига Божого Михаїла та усіх Небесних Сил безплотних

21 листопада, собор Архістратига Божого Михаїла та усіх Небесних Сил безплотних, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію з хресною ходою та виголосив проповідь у церкві Архістратига Михаїла у с. Матюші Білоцерківського районного благочиння.

Йому співслужили благочинний Білоцерківської єпархії протоієрей Валерій Яблонський, благочинний Білоцерківського районного благочиння протоієрей Петро Довгун та інші священнослужителі Білоцерківської єпархії.

На малому вході архіпастир, згідно з ухвалою Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, удостоїв протоієрея Петра Довгуна права служіння Божественної літургії з відкритими Царськими вратами до Херувімської пісні, а також удостоїв права носіння золотого наперсного хреста настоятеля Свято-Миколаївської церкви у с. Яблунівка Білоцерківського благочиння священника Павла Дзиндру.

Укінці Богослужіння митрополит Августин вручив відзнаки Білоцерківської єпархії “Рудосільска ікона Пресвятої Богородиці” активним парафіянам церкви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Листопад 2022
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Жов   Гру »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • Архів записів