Предстоятель Української Православної Церкви освятив автомобілі для евакуації поранених захисників України

28 липня 2023 року в день пам’яті рівноапостольного князя Володимира після Божественної літургії Предстоятель УПЦ Блаженніший Митрополит Онуфрій разом з головою Синодального відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України митрополитом Августином у співслужінні війскового духовенста освятили 2 евакуаційних автомобіля для евакуації захисників України.

Покупкою, обладнанням та транспортуванням автомобілів займався Фонд підтримки захисників України на честь гетьмана Петра Калнишевського.

Автомобіль швидкої допомоги був придбаний та повністю укомплектований новим німецьким медичним обладнанням завдяки допомозі волонтерів та віруючих Української Православної Церкви, польського фонду Eleos та німецького Diakonia Pfal.

Повнопривідний мінівен для українських захисників придбали за кошти, які з благословення намісника Києво-Печерської лаври митрополита Вишгородського і Чорнобильського Павла зібрала братія лаври. Також до благодійної справи долучилися намісник Троїце-Іонинського монастиря м. Києва архієпископ Обухівський Іона разом із братією та парафіянами обителі, Всеукраїнська організація «Миряни», Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Православні скаути України» та громада столичного храму на честь Всіх святих воїнів.

За матеріалами сайту Синодального відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Липень 2023
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Чер   Сер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Архів записів