У день пам’яті апостола Андрія Первозванного митрополит Августин звершив дияконську хіротонію

13 грудня, день пам’яті апостола Андрія Первозванного, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію та виголосив проповідь в Успенському храмі у м. Тетієві.
Архіпастирю співслужили секретар Білоцерківської єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Білоцерківської єпархії протоієрей Валерій Яблонський, благочинний Тетіївського округу протоієрей Василій Волянюк, благочинний Володарського округу протоієрей Михаїл Рискін, священнослужителі Білоцерківської та Тульчинської єпархій.
Під час Богослужіння архієрей звершив дияконську хіротонію парафіянина Успенського храму у м. Тетієві Євгенія Наконечного.
Згідно з ухвалою Предстоятеля Української Православної Церкви Блаженнішого Митрополита Київського і всієї України Онуфрія, настоятеля Пантелеймонівського храму у м. Тетієві протоієрея Ігоря Юршу було удостоєно права служіння Божественної літургії з відкритими Царськими вратами до «Отче наш», а клірика Успенського храму у м. Тетієві ієродиякона Ієремію (Денеж) – було піднесено до сану архідиякона. Також за заслуги перед Святою Церквою митрополит Августин вручив відзнаки Рудосільської ікони Пресвятої Богородиці парафіянам Успенського храму у м. Тетієві Савчуку Сергію Васильовичу та Сологуб Олені Миколаївні.
Після Літургії архіпастир очолив молебень біля пам’ятника святому апостолу Андрію Первозванному у м. Тетієві.
Напередодні митрополит Августин очолив всенічне бдіння у Білоцерківському єпархіальному управлінні.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Грудень 2023
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Лис   Січ »
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Архів записів