Післясвято Стрітення Господнього, святих праведних Симеона Богоприїмця і Анни пророчиці

16 лютого, Післясвято Стрітення Господнього, святих праведних Симеона Богоприїмця і Анни пророчиці, митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію та виголосив проповідь у церкві у селі Великі Пріцькі Ржищівського благочиння з нагоди престольного свята.
Архіпастирю співслужили секретар Білоцерківської єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Ржищівського округу протоієрей Михаїл Глушак, настоятель Спасо-Преображенського чоловічого монастиря у м. Ржищеві архімандрит Тихон (Гарасюк), настоятель храму протоієрей Роман Мельник та інші священнослужителі Білоцерківської єпархії.
Після Богослужіння митрополит Августин привітав протоієрея Романа Мельника з днем памʼяті небесного покровителя святого князя Романа, а також із 40-річчям від Дня народження, а також його дружину матінку Оксану Русланівну − з Днем її народження та вручив їм за заслуги перед Святою Церквою церковні відзнаки: отцю Роману − орден святого великомученика Георгія Побідоносця, а матінці Оксані Русланівні − відзнаку “Рудосільська ікона Пресвятої Богородиці” ІІ ступеню. Архієрей вручив церковні відзнаки та Благословенні грамоти також благодійникам і активним парафіянам.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2024
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    26272829  
  • Архів записів