Неділя 3-тя Великого посту. Хрестопоклонна. Благовіщення Пресвятої Богородиці

7 квітня, неділя 3-тя Великого посту, Хрестопоклонна, Благовіщення Пресвятої Богородиці, у храмах Білоцерківського єпархіального управління було звершено дві Божественні літургії, а напередодні − всенічне бдіння.

Митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив другу Літургію та виголосив проповідь.

Архіпастирю співслужили священнослужителі Білоцерківської єпархії та клірик Київської єпархії протоієрей Павло Живило.

З нагоди Дня народження митрополита Августина привітали благочинний Білоцерківської єпархії протоієрей Валерій Яблонський, голова Єпархіального відділу із взаємодії зі Збройними Силами та іншими військовими формуваннями України протоієрей Димитрій Марандюк, настоятелька Білоцерківського жіночого монастиря святої рівноапостольної Марії Магдалини ігуменя Фотина (Бондаренко), співробітники Управління Білоцерківської єпархії, хористи, вихованці Єпархіальної хорової школи та віряни.

За участю викладачів і вихованців Єпархіальної хорової школи було проведено благодійний ярмарок для збору коштів на утримання школи та на потреби нужденних і недужних вірян.

Увечері владика очолив у співслужінні священнослужителів Білоцерківської єпархії пасію у храмі Білоцерківського єпархіального управління.

 

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Квітень 2024
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Бер   Тра »
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930  
  • Архів записів