Неділя 13-та після П’ятидесятниці

19 вересня, неділя 13-та після П’ятидесятниці, спомин чуда Архістратига Михаїла, що сталося в Хонех (Колоссах), митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію з хресною ходою та виголосив проповідь у церкві Архістратига Михаїла у с. Шандра Миронівського благочиння, з нагоди 190-річчя від Дня освячення церкви та 30-річчя від Дня відновлення богослужінь.

Архіпастирю співслужили голова Адміністративної служби Білоцерківської єпархії протоієрей Валерій Яблонський, благочинний Обухівського округу Київської єпархії протоієрей Андрій Брега, благочинний Миронівського округу протоієрей Андрій Оленин, благочинний Кагарлицького округу протоієрей Василій Синюк та інші священнослужителі Білоцерківської та Київської єпархій.

Після Божественної літургії митрополит Августин звершив чин освяченні каплиці на честь ікони Пресвятої Богородиці “Живоносний істочник”, яку споруджено на території церкви.

Укінці Богослужіння владика за заслуги перед Святою Церквою вручив настоятелю церкви протоієрею Віталію Бойку орден Почаївської ікони Пресвятої Богородиці, а також вручив церковні ордени, відзнаки Білоцерківської єпархії “Рудосільска ікона Пресвятої Богородиці”, благословенні грамоти Предстоятеля Української Православної церкви та Керуючого єпархією благодійникам та парафіянам церкви.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Вересень 2021
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Сер   Жов »
     12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    27282930  
  • Архів записів