Високопреосвященніший архієпископ Митрофан відкрив фотовиставку «Світ краси»

12 жовтня 2011р. з ініціативи Білоцерківської єпархії, за підтримки єпархіального журналу «Воскресіння» та голови міжнародного благодійного фонду «Наша Спадщина», депутата міської ради Дригало Людмили Борисівни у виставковій залі по вул. Пушкінській 47 відбулося відкриття фотовиставки «Світ краси» та презентація збірки віршів Григорія Михайловича Лишко «Віршовані роздуми».

Захід відкрив Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський, у якому взяли участь Преосвященніший єпископ Рокитнянський Никодим, вікарій Білоцерківської єпархії, депутат міської ради Дригало Людмила Борисівна, директор Білоцерківської гімназії №1 Смуток Борис Михайлович, керівники та представники місцевих ЗМІ та жителі міста. На виставці були представлені роботи священика Олександра Захарчука, Дригало Дар’ї, Васильєва Івана та Скоропадської Марини. Презентуючи збірку віршів «Віршовані роздуми», Григорій Михайлович, автор книги, показав красоту земного життя у формі поезії. Він зачитав деякі свої вірші, які глибиною думки зачепили, мабуть, душу кожного слухача.

 

У вітальній промові Високопреосвященніший архієпископ Митрофан виразив подяку усім, хто потрудися над проведенням цього заходу, який вселяє оптимізм і радість, адже красота Богом створеного світу – це особливий вид Божественного одкровення, через яке людина приходить до Бога і наповнюється смислом життя.

Виставка буде відкрита до 31 жовтня.

ВХІД ВІЛЬНИЙ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Жовтень 2011
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Вер   Лис »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Архів записів