Збори благочинних єпархії

12 жовтня 2011 р. у приміщенні Єпархіального управління м. Біла Церква відбулися збори благочинних і настоятелів монастирів єпархії, яке провів Високопреосвященніший Митрофан, архієпископ Білоцерківський і Богуславський.

Молитвою перед початком всякої доброї справи розпочалася робота. Перш за все Високопреосвященніший архієпископ Митрофан від імені духовенства єпархії привітав благочинного Рокитнянського округу протоієрея Олександра Тарасюка з 50-річчям від дня народження та побажав йому доброго здоров’я у подальших трудах на благо Святої Церкви і ввіреної пастви.

У ході роботи засідання владика розповів про Первосвятительський візит Святішого Патріарха Московського і всієї Русі Кирила до Чернівців, який відбувся 1-2 жовтня поточного року. Архієрей також коротко розказав про святкування ювілеїв УПЦ, у яких він приймав участь.

Одне із насущних питань, яке було підняте на зборах, це питання недільних шкіл для дітей при церковних парафіях. Архіпастир дав своє благословення, щоб на кожній парафії, в обов’язковому порядку, була відкрита школа для дітей, де її ще немає та відбувалася робота по духовному вихованню підростаючого покоління.

На засіданні також були розглянуті інші питання єпархіального життя.

З інформацією про форум православної молоді, який відбудеться в м. Біла Церква з 11 по 13 листопада цього року виступив протоієрей Сергій Савельєв – керуючий православним молодіжним клубом «Воскресіння» (детальніша інформація про цей захід буде розміщена на сайті).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Жовтень 2011
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Вер   Лис »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
    31  
  • Архів записів