Митрополит Августин взяв участь в урочистих заходах з нагоди 25-річчя виводу радянських військ з республіки Афганістан

8 лютого у Білоцерківському будинку органної і камерної музики відбулися урочистості з нагоди 25-річчя закінчення війни у республіці Афганістан та виводу радянських військ. У заходах взяв участь митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин та ветерани Афганістану представники всіх областей України, а також представники російського і білоруського Посольств в Україні

 

З вітальним словом до воїнів-інтернаціоналістів – учасників бойових дій у республіці Афганістан звернувся організатор заходу – керівник Міжнародної громадської організації «Бойове братство без кордонів» Євгеній Іванович Подсольонов.

Митрополит Августин також виголосив вітання ветеранам-афганцям, побажавши їм та їх сім’ям Божої ласки, доброго здоров’я і благополуччя, а спочилим воїнам-інтернаціоналістам Вічну пам’ять. Владика подякував Подсольонову Є.І. за труди та подарував йому ікону Христа Спасителя.

Потім у архієрейській резиденції митрополит Августин прийняв першого секретаря Посольства Республіки Білорусь в Україні Жуковця Олексія Михайловича.

Цього дня владика також мав зустріч з військовим аташе посольства Російської Федерації в Україні Наумовим Олександром Анатолійовичем.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728  
  • Архів записів