Збори духовенства єпархії

26 лютого у Спасо-Преображенському кафедральному соборі у м. Білій Церкві під головуванням митрополита Білоцерківського і Богуславського Августина відбулися загальноєпархіальні збори духовенства.

Після загальної молитви збори розпочав своїм виступом митрополит Августин. Владика довів до відома кліриків єпархії стан справ Української Православної Церкви, зокрема, про обрання Священним Синодом УПЦ Місцеблюстителя Київського митрополичого Престолу, яким став Високопреосвященніший Онуфрій, митрополит Чернівецький і Буковинський. Архіпастир прокоментував події, що нині відбуваються у Державі, а також висловив свої думки щодо розвитку подальших подій, попередивши духовенство про можливі провокації та закликавши їх до посилення своїх молитов про примноження миру і любові серед наших співвітчизників.

На зборах було розглянуто окремі практичні питання з пастирства. Владика дав настанови духовенству, детально роз’яснивши ті питання, які можуть виникати у священика у його пастирській діяльності, та відповів на запитання.

Під час зборів було погоджено з благочинними графік читання архієреєм на парафіях Великого канону преподобного Андрія Критського.

На завершення владика подякував духовенству за їхні пастирські труди, побажав Божої допомоги у звершенні Святої Чотиридесятниці, а також попросив прощення перед початком Великого Посту.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Лютий 2014
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Січ   Бер »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    2425262728  
  • Архів записів