Свято Різдво Пресвятої Богородиці

21 вересня у день свята Різдва Пресвятої Богородиці митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин очолив Божественну літургію на парафії у селі Томилівці Узинського благочиння, з нагоди престольного свята та 20-річчя від дня освячення храму.

За Богослужінням архіпастирю співслужили секретар єпархії протоієрей Михаїл Кобулей, благочинний Узинського округу протоієрей Андрій Омельченко, настоятель храму протоієрей Олександр Залізницький та духовенство Узинського благочиння. Літургію співали два хори: група архієрейського хору Спасо-Преображенського собору у м. Білій Церкві і місцевий клірос. Владика також освятив церковну браму та взяв участь у відкритті пам’ятної таблиці.

Вітання парафіянам виголосив голова Білоцерківської районної державної адміністрації Маршалок Вадим Анатолійович, директор місцевої агрофірми Вахній Сергій Петрович, голова села Томилівки Гудзюватий Віктор Васильович, директор загальноосвітньої школи Горбишева Наталія Валеріївна.

Митрополит Августин, у знак подяки за благодійництво парафії, подарував Вахнію С.П. Почаївську ікону Пресвятої Богородиці, а парафії Києво-Братську ікону Богоматері.

Парафіяни церкви усім, хто був причетний до будівництва храму подарували запашні короваї.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Вересень 2015
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Сер   Жов »
     123456
    78910111213
    14151617181920
    21222324252627
    282930  
  • Архів записів