Загальноєпархіальний зліт вихованців недільних шкіл

З 11 по 13 червня у с. Трушки Білоцерківського благочиння пройшов черговий зліт недільних шкіл єпархії. У його роботі взяли участь священики, вихователі та вихованці недільних шкіл: Білоцерківського, Володарського, Кагарлицького, Рокитнянського, Ржищівського, Сквирського, Ставищенського, Миронівського, Тетіївського та Узинського благочинь.

Цьогорічний ювілейний V зліт недільних шкіл  організований головою єпархіального відділу духовної освіти протоієреєм Ігорем Ковровським, який і був координатором програми заходу.

У день відкриття Зльоту дітей, традиційно, відвідав митрополит Білоцерківський і Богуславський Августин. Владика оглянув розташування команд, поспілкувався з педагогами та як член журі оцінив якість приготовленого кулешу, який зварили діти на конкурсі «Каші і сокири»., а також оцінені стінгазет про життя недільних шкіл кожного з благочинь. Після спілкування з дітьми, владика зіграв з ними у футбол.

Під час загальних зібрань діти разом виконували гімн Зльоту.

У програмі табору були презентації команд, конкурси, ігровий квадрат, футбольні матчі, рольові ігри, квести, тімбілдінг, година Православ’я (бесіди зі священиком) і молитва, яка розпочинала і завершувала день та будь-які заходи.

Прес-служба Білоцерківської єпархії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

  • Недавні записи

  • Календар записів

    Червень 2019
    Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
    « Тра   Лип »
     12
    3456789
    10111213141516
    17181920212223
    24252627282930
  • Архів записів